Despre Chocolatist

        In anul 1907, in Romania se nastea cineva care avea sa devina unul dintre cei mai apreciati cofetari ai acelor vremuri. Datorita faptului ca producea printre cele mai gustoase bomboane fondante dar si datorita personalitatii sale, acesta a fost poreclit “omul de zahar”. Traditia a fost dusa mai departe in 1928, cand fiul “omului de zahar” avea sa se alature familiei si pasiunii pentru bomboanele fondante.

        Aproape un secol mai tarziu, o stranepoata a “omului de zahar” a strans laolalta amintirile, caietele cu retete stiute numai de bunici precum si pasiunea pentru ciocolata si asa au aparut bazele proiectului Chocolatist. Au urmat apoi specializarile din Belgia, de la academia de ciocolata Barry Callebaut. Tot din Belgia provin toate echipamentele si ingredientele principale care asigura un standard de calitate si continuitate ale acestui proiect.

        Acum va invit sa veniti in lumea fabuloasa a ciocolatei de calitate. O lume unde prospetimea, bogatia gusturilor fine, aromele unice si sanatatea sunt prezente in fiecare pralina pe care o veti savura atunci cand aceasta se va topi incet in gura.

        Aceasta este lumea pe care o construiesc zilnic cu multa pasiune…